Chefsstöd

Som chef har du en viktig roll och ett stort ansvar, inte bara för dig själv utan även för verksamheten och arbetsgruppen. Ibland kan det kännas ensamt med det ansvaret och du känner att du behöver en erfaren och kunnig extern samtalspartner. Någon att prata med för att få klarhet i en frågeställning eller ett problem som du i chefsrollen behöver hjälp med att förstå för att kunna veta vilka nästa steg som ska vidtas.

  • Chefskonsulten kan vara ditt bollplank inför, under och efter olika processer i vardag såväl som i förändring.
  • Chefskonsulten kan hjälpa dig att analysera konsekvenserna för organisationen, ta fram och belysa olika handlingsalternativ.
  • Chefskonsulten kan bistå dig vid förhandlingar med de fackliga organisationer som ditt företag har skyldigheter emot
  • Chefsstödet anpassas efter dina behov och är lättillgängligt genom personliga möten, telefon, mail eller Skype.

Chefskonsulten kan chefsfrågor

Carina Lätt har mångårig erfarenhet inom ledarskapsområdet som föreläsare, handledare, konsult, utbildare och ansvarig för en personalsektion. Hon är beteendevetare, med vidareutbildning inom kognitiv beteendeterapi (KBT), internationellt certifierad coach samt utbildad inom olika dramatekniker. Hon är författare och har skrivit böckerna Att coacha grupper, nominerad till Årets HR-bok 2009, pocketboken 69 tips på hur du blir en hållbar ledare och boken Ny som chef – Ny som ledare. Utgiven av Liber 2015.

Carina Lätt har även utbildat hundratals ledare i coachning och konflikthantering inom chefsorganisationen Ledarna, och är ansvarig för utbildningarna Ny som chef och Ledarskap och personlig utveckling inom Fremia. Samtliga insatser och utbildningar kan skräddarsys, så att de passar just er organisation och era aktuella behov och genomföras lokalt.

Se även